Simar - 17.01.2014 - Meghna čita Simarino pismo!

Indijske Serije

Simar – 17.01.2014 – Meghna čita Simarino pismo!

By  | 

Simar - 17.01.2014 - Meghna čita Simarino pismo!

Simar – 17.01.2014 – Meghna čita Simarino pismo!

Soniya poziva nekoga i kaže toj osobi da drži oko na Meghni Singhaniya i da joj podnese izveštaj ujutru. Ona kaže vozaču da ide u hram i da ostavi to pismo (novo, koje je Soniya napisala) na isto mesto. Roli je zabrinuta šta se dešava u hramu. Simar uđe i kaže Roli da je delila Prasad u hramu, samo želi da se njihov vapaj čuje sad. Roli kaže da je danas rođendan majke (Sudžate), ovo je prvi put posle venčanja  da nisu zapamtile/setile se tog datuma. Simar kaže da su osećanja moćnija od reči, mogu d joj čestitju i da se mole za nju. Sudžata kaže da su se setile njenog rođendana i u tim nevoljama. Staramajka kaže Sudžati da ne plače, i dalje je veliki dan za nju, blagoslovena je da ima snaje kao što su one. Čestita joj rođendan i kaže da nema ništa sem molitva za nju. Sudžata kaže da joj je to dovoljno. Svi čestitaju Sudžati. Mano kaže da je ona sad jednu godinu starija od nje. Simar predlaže da naprave Sudžatinu omiljenu tortu. Mano kaže da će nekako slaviti zajedno rođendan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U kuhinji, Roli pita Simar kada će otići po povratnu poruku. Simar kaže da će ići noćas, pita da li rade pravu stvar što su rekle Soniyi. Roli kaže da jesu, ne mogu verovati Meghni da će osloboditi njihovu porodicu posle svih testova/zadataka. Simar i Roli se sećaju kako je Sudžata volela tortu od jagode. One odnose tortu u dnevnu sobu. Roli i Simar seku tortu. Svi pevaju rođendansku pesmicu. Simar kaže:“Srećan rođendan mama, mnogo nam nedostaješ.” Roli: “Da si tu, zajedno bismo to proslavili.” Sudžata kaže da joj je dovoljna ova torta. Meghna se smeje što one slave rođendan dok smrt lebdi iznad njih, kaže da ne očekuju ništa od nje. Simar kaže Roli da ide u hram jer su išli tamo za svaki rođendan. Ona ode i u hramu naiđe na Vermu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *