Simar (1732. ep.) 05.02.2017. – Saroj ne može da prihvati Anđeli kao svoju snaju i ima neki plan!

Indijske Serije

Simar (1732. ep.) 05.02.2017. – Saroj ne može da prihvati Anđeli kao svoju snaju i ima neki plan!

By  | 

Saroj ne može da prihvati Anđeli kao svoju snaju i ima neki plan!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Simar koja prilazi Saroj radosno: ,,Vreme je pokazalo da Anđeli ima sve kvalitete koje želite da vidite u njoj, Saroj ji. Svako se može promeniti ako hoće. Ovo nije samo moj, već i vaš trijumf/pobeda. Njenu rođenu kuću sam stvorila kako kuću njene tazbine. Testirala sam je više nego vi.” Saroj je napeta, tužna, ljuta i ne zna šta da radi sada.
U holu kuće počinje Roshnin ‘munh dikhai’ ritual. Svi se okupljaju tu. Anđeli daje Vikramu đus. On joj drži ruku. Saroj ih vidi i kaže u sebi: ,,Ova devojka je njegova opet. Ne smem dopustiti da ponovo prevari Vikrama.” Staramajka skida ghunghat/veo sa Roshninog luca. Ona kaže: ,,Naša nova snaja je veoma lepa. Dajmo joj svi naše blagoslove.” Simar joj daruje poklone. Simar joj kaže: ,,Ovo su ti naše molitve.” Roshni se nasmeš i kaže joj: ,,Hvala ti, choti ma. Obećala sam ti da ću slušati tvoje savete. Upravljaću ovom kućom dobro baš kao što si i ti.”
Simar uzima ogrlicu koju je donela za Roshni i stavlja joj je oko vrata. Sumit kaže: ,,Vi ste već promenili našu Roshni.” Neka devojka ( Jedna od zvanica ) joj kaže: ,,Prava si srećnica jer ti je svekrva Simar.” Rita: ,,Da, da.. Roshni, ova ogrlica treba da ima na sebi tvoju i Piyushevu sliku/fotografiju.” Ona otvara tu ogrlicu, i vidi sliku Vadahi i Piyusha. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *