Simar (2007. ep.) - Alija krišom odvede onesvješćenu Simar u džunglu

Indijske Serije

Simar (2007. ep.) 27.12.2017. – Alija krišom odvede onesvješćenu Simar u džunglu!

By  | 

Simar gleda kroz prozor nakon razgovora sa Premom. Alija dolazi i zahvali joj se što je brinula o njoj. Simar veli da bi voljela da je spasila njenog brata, sada je ona njena odgovornost. Alija veli da bi trebali iskopati kutiju i uništiti. Simar veli da neće na to misliti i pričato o tome. Alija ode. Simar ode u kupatilo, Alija se vrati, veli da je znala da neće pristati, sada će flaša da odradi posao. Planira da onesvjesti Simar i odigra svoj posljednji potez. Doda neki prah da onesvjesti Simar na dva sata.
Simar izlazi iz kupatila, briše lice. Prah joj uđe kroz nozdrve, onesvjesti se. Alija se smije, mora je nekako izvući sada.
Staramajka se moli Bogu. Sanđana dolazi u osjeći Djeda Mraza i poželi joj srećan Božić. Pita da li mogu slaviti. Staramajka potvrdi, sve religije imaju ista učenja. Brine za Simar, pomisli da ode da je provjeri. Alija krije Simar. Staramajka pomisli da je otišla ili sa Sanđanom ili Roshni.
Alija odvodi Simar u auto i zove bandite da dođu u džunglu. Staramajka se pita gdje je Simar, Roshni veli da je nije vidjela od jutra. Pari veli da nema ni Alije. Alija se javi Sanđani na telefon, veli da je sa Simar u hramu. Staramajka brine za Simar. Alija priča sa banditima. Simar se budi i pita gdje su. Alija veli da su u džungli, rekla je da trebaju uništiti kutiju. Simar negira da je to rekla. Alija govori da trebaju uništiti moć te kutije. SImar pita zašto se čudno osjeća. Ona veli da je bila u nesvjesti. Neka pokaže mjesto kutije. Simar veli da je sakrila kod drveta. Vidi mali hram, ali nema drveta. Veli da je sakrila tu, kopa. Alija pita da li je neko pojeo biljku, viče. Simare je oslovi. Ona se pravda, veli da je zabrinuta da će kutija uništiti mnoge živote.
Najava: Žena dolazi u Simarinu kuću i veli da želi da vidi svog muža. Simar pita kako joj se muž zove. Piyush veli da priča o njemu. Svi su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!