Simar (2020. ep.) 15.01.2018. - Simar nasamari Aliju

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2020. ep.) 15.01.2018. – Simar nasamari Aliju!

By  | 

Simar nalazi knjigu u kutiji. Svi sem Alije je pitaju da otvori. Ona otvori i pričita Nirmala mora da plati za grijehe Darshana Devi. Staramajka veli da je ona Nirmala. Samir pita ko je Darshana i šta ima sa Staramajkom. Alija veli da je to Staramajčin prošli život. Pita ih da se pomjere i uzme kutiju. Govori im da je ne tjeraju da uradi nešto što ne želi. Pokaže im nož i zaključa vrata.
Simar zaustavlja Samira i Piyusha da ne idu za njom, opasna je. Alija gleda u kutiju i veli da su povjerovali da je kutija opasna. To je samo tehnologija. Preko laptopa posmatra ukućane, ima kameru.
Prem veli da je čitao o tome. Staramajka se zabrine. Simar ode do kućnog hrama. Govori da može otići u prošli živt kroz mantru i očistiti grijeh. Alija se smije, nemoguće. Staramajka govori Simar da ne želi da zna ništa o prošlom životu ni da plati za tuđe grijehe. Simar uzima knjigu, veli da neće uraditi ništa. Uveče, Simar dolazi do hrama i izvini se Mata Rani. Alija se pita da li je luda, nema ništa napisano u knjizi. Čita. Staramajka vidi Simar kako čita mantru i Simar iznenada nestane. Alija misli kako je to nemoguće. Staramajka i ostali su šokirani. Moli Mata Rani da vrati Simar. Alija se pita da li je Simar otišla u prošli život. Čekaju je da se vrati.
Ujutru, Simar još nema, brinu se. Upravo tada svjetlo dođe i SImar se pojavi. Svi je pitaju da li je dobro. Simar govori da je Staramajka bila Darshana Devi i sin joj se oženio siromašnom djevojkom i zbog toga je Darshana ubila tu djevojku. Sanđana pita ko je ta djevojka. Simar veli da je ona (Simar) i tužna je. Alija je šokirana i misli kako da vrati knjigu.
Najava: Alija dolazi po knjigu. Simar je pita da li zaista misli da knjiga ima neku mantru. Alija zarobi Roshni i pobjegne sa njom. Roshni joj pokušava oduzeti pištolj, metak opali.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno