Simar - 31.12.2013. - Roli i Simar su u poseti majci!

Indijske Serije

Simar – 31.12.2013. – Roli i Simar su u poseti majci!

By  | 

Simar - 31.12.2013. - Roli i Simar su u poseti majci!

Simar – 31.12.2013. – Roli i Simar su u poseti majci! 

Bharadwaj porodica stiže u hram. Iznenada Simar poziva neki muškarac koji se predstavlja da je njihov novi komšija i obaveštava je da je njena majka ozbiljno bolesna i primljena je u bolnicu. Simar ispriča svima. Svi su zabrinuti. Staramajka kaže da svi treba da odu tamo. Simar kaže da će samo ona i Roli ići, ne bi bilo dobro da svi napuste tako pooju, mogu da unajme taksi da ih odvede. Sid kaže da će on ići sa njom. Simar kaže da je njegovo prisustvo tu važnije. Sid kaže da će se moliti za njih. One odlaze.

Simar i Roli odlaze do Meene i pitaju kako je, kada je otpuštena. Meena odgovara da je savršeno dobro, zašto pitaju to. Simar joj kaže da im je neki novi komšija rekao da je u bolnici. Meena kaže da se sigurno neko šalio. Gautam (Rolin i Simarin brat) dođe tu. Roli se šali sa njim. Meena kaže Roli i Simar da ostanu tu. Simar kaže da će javiti Premu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka kaže panditu da žele da doniraju 1 lac rupija. Sudžata kaže Premu da pozove Simar i da je pita za mamu. Simar ga tada poziva i kaže mu da je mama dobro, neko se šalio. Staramajka uzme telefon. Simar daje telefon Meeni. Meena pita Staramajku da Simar i Roli da ostanu tu noćas. Staramajka kaže da je to dobro, odmoriće se. Meena kaže Simar i Roli da uživaju, pričaće mnogo, gledaće TV i ona će voleti svoje ćerke.

Sid kaže Premu da je ostajanje tu bila dobra ideja, ali želeo je da je i Roli bila tamo i naravno Simar. Prem mu kaže da ne brine, ako nije ispred njega, ona je ispred telefona. Kaže da će pozvati Simar, sigurno ne spava, a pretpostavlja da je i Roli budna. Simar i Roli pričaju. Roli kaže da se soba mnogo promenila. Simar kaže da su se one promenile. Prem poziva Simar. Simar mu kaže da je zbunjena ko je zvao. Prem kaže da je i on zbunjen. Simar ga pita kako je prošla pooja. Prem joj kaže da je prvi da daleko od njega, oseća kao da je svet stao. Simar kaže i njoj, a zatim se ispravlja, da Anjali nedostaje on. Roli kaže da joj da telefon da kaže Sidu koliko nedostaje Anjali. Ona kaže da joj nedostaje, ali sa druge strane je Prem koji se smeje. Sid joj kaže da je mnogo voli, ali Simar je sa druge strane. Svi se smeju i uključe spikerfon.

Gledaćete: Simar i Roli stižu kući, ne mogu naći nikoga. Roli pita kako je to moguće.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *