Siročad - 109. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 109. epizoda!

By  | 

Dok su Oldžan i Fatma zapanjeni novcem razbacanim po kući, razmišljaju kako da ovu situaciju objasne porodici. Ajaz pravi nekoliko iznenađujućih poteza kako bi pridobio Asije i porodicu Eren te Sarp primjećuje ne baš najbolje namjere sa njegove strane. Gost koji pokuca na Ajlina vrata iznenadiće sve, a posebno Berka. Surejina i Jamanovu odluca o braku dovodi Susen lice u lice sa svojom majkom. Sarp i Lidija se udružuju kako bi napravili podmukli plan protiv Omer.
Kada Oldžan sazna da je baba otišla, ugleda je u taksiju kako mu maše. Odnijela je sav novac. On u parku čuva brata malog i pojuri za taksijem. Kada se vrati, dječaka više nema. Oldžan doživljava veliki strah i paniku jer ga ne može pronaći. Jasemin i Tolga postaju par.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *