Siročad - 115. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 115. epizoda!

By  | 

Aybike se suočava sa strahom od odlaska u zatvor zbog greške koju je napravila. Erenovi traže rješenje kako bi je spasili. Tolga saznaje istinu o Sevval na osnovu videa koji je našao i u velikoj je dilemi.
Gulten je satjerala u ćošak Akifa koji nema namjeru da tu i ostane. Omer i Oldžan počinju naporno da rade kako bi otplatili dug za kuću. Berk i Ayla su napeti zbog Gokhana, a Aybike se nalazi u situaciji koju nije očekivala. Gultetin potez šokiraće Akifa.

Ayaz i Asiye odlaze gledati film nakon čega joj on priznaje da je zaljubljen u nju. Omer ponovo dolazi u sukob sa Sarpom. Berk brani svog oca. Asiye shvata da joj je Sarp govorio istinu u vezi Ayaza. Lidijin potez protiv Aybike izazove tenziju između Sarpa i Asiye. Akif govori Sureji da nece ici u zatvor. Susen saznaje da su Omer i Oldžan napustili fakultet.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *