Siročad - 114. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 114. epizoda!

By  | 

Sureja je udarila automobilom Suzan i šokirana je. Akif ne zna šta da radi, skrhan je zbog situacije sa Suzan. Omer i Jaman prime ovu tragičnu vijest i jure u bolnicu. Advokat koji stigne na Orhanova vrata iznenadi cijelu porodicu. Lidijin potez protiv Aybike izazove tenziju između Sarpa i Asiye. Jaman donosi važnu odluku u životu. Aybike čini neočekivan potez u kući u koju Asiye i ona svakodnevno idu.

Sureja ludi od pomisli da je ubica. Akif je pokušava smiriti govoreći da ona nije ubica. Susen i Omer pokušavaju da prevaziđu tugu zbog svega. Suzan je mrtva.

Gokan opet pada na tlo. Napokon je Ayaz shvatio zašto su pobijedili Sarpa.  Nakon što Omer položi ispit saznajeda mu je majka umrla. Sarp govori Asiye da je Ayaz zaljubljen u nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *