Slatka osveta - 20. i 21. ep. - Sinan je ljut na Pelin i Bulanta

Slatka Osveta - Tatli Intikam

Slatka osveta – 20. i 21. ep. – Sinan je ljut na Pelin i Bulanta!

By  | 

Slatka osveta – 20. i 21. ep. – Sinan je ljut na Pelin i Bulanta

20: Pelin i Sinan odlučuju da se vjenčaju, ali nalaze na neodobravanje svoje porodica. Bašak i Simaj pokušavaju da ubjede Rizu i Suhejlu (Pelininine roditelje) da pristanu, a Nedžip i Hava Melihu (sinanovu majku). Sinan uprkos svemu zaprosi Pelin i ona pristaje. Majka ga se odrekla. Riza govori Sinanu da ako želi da oženi njegovu kćerku, mora se dokazati. Traži mu da se boksuje. Pelin ode do Meliha i daje joj buket ruža. Uprkos svima testovima koje se Sinan prošao, Pelini roditelji se ne slažu sa vjenčanjem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


21: Sinan saznaje za Pelin i Bulanta (njegovog prijatelja) i te pita Pelin kako su mogli. Ona govori da mu je htjela reći, ali nije mogla. Sinan pred njima govori kako su ga dvije osobe, jedine kojima je vjerovao izigrale. Bulant mu govori da preuveličava. Sinan veli da bi volio da je izgubio restoran. Bulant mu odgovori da ako mu u lice ne može reći gdje griješi, da raskidaju partnerstvo, Sinan se složi.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *