Smaragdni feniks 8. epizoda!

Smaragdni Feniks - Zümrüdüanka

Smaragdni feniks 8. epizoda!

By  | 

Smaragdni feniks 8. epizoda!

Nijazi planira da kaže Serhatu istinu o njegovim roditeljima.On mu nagovesti da pita Abasa kako mu je majka umrla, što Sekreta jako razbesni. Azimet vidi Abas zajedno sa Melih, te je sumnjičava i ljuta.Azimet pod pritiskom Serhata govori Serhatu da je ona uzrok nesreće njegove majke, jer je nije sprečila da ode.Azimet moli Serhatu da joj oprosti jer je on sve što joj je od njenih roditelja ostalo. Serhat je povredjen i ljut, govori joj da je sve što je radila njegovoj majci, radila i Zumrut, ni malo se nije promenila. Govori joj da mu je muka od njenog zla srca,

Suhandan se udaje van svoje volje, kako bi spasila svoju porodicu, a brat Serhat pali crnu haljinu koju su joj poslali kao venčanu, te sestru u dom uvodi u beu venčanicu.Nisan govori da su u žalosti za Tolghanom, te da su zato na venčanju svi u crnom. Hamit je već oženjen, za šta Suhandina porodica ne zna. Venčanje se odvija, a Serhan kako bih zaštitio svoju sestru postavlja Suhandan za jednog od glavnih partnera Hamita.Kudret za to saznaje, te joj se od šoka složi. Nisan preti Shandanoj porodici, te govori da nju zaključaju u sobi. Suhandan se moli za Kudretino zdravlje i bezbednost svojih najmilijih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Serhat dolazi u posed nekim lažima, te počinje ponovo da gaji odbojan stav prema Zumrut.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *