Spone ljubavi 123. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 123. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 123. epizoda!
Magnolia vređa Vitoriju i govori joj da Caio nije Cirovo dete. Zuza brani Vitoriju. Ciro kaže Yari da nema šanse da je Ciro njegov. Zuza i Xanaia podupiru Vitoriju. Ana Luisa nagovara Leticiju da ne proda svoj udeo u tvornici. Tiago misli da su Elio, Flavia i Marina udruženi protiv njega. Vitoria je uznemirena i kaže da ne zna ko je Caiov otac. Augusto je teši i kaže joj da je on njegov otac.

Laura gubi posao u Luandi, a Pedro je poziva da provede neko vreme u Brazilu. Luciane savetuje Pedru da pripazi s Laurom. Helo se sukobi s Marinom. Tiago sanja Marinu. Salete podupire Flaviju u njenoj želji da od Tiaa zatraži novac. Leo priprema Salete iznenađenje. Pedro zove Leticiju da upozna Estelinhu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *