Surovi Istanbul 31. epizoda! Džemre govori Dženku i Nedimu da su oni braća

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surovi Istanbul 31. epizoda! Džemre govori Dženku i Nedimu da su oni braća.

By  | 

Surovi Istanbul 31. epizoda! Džemre govori Dženku i Nedimu da su oni braća.

Dok Dženk i Džemre pokušavaju da ostanu živi, Dženk u poslednjem trenutku priznaje sve Džemre. Herojsko Nedimovo spasavanje druga je prilika za Dženka i Džemre. Agah pronalazi one koji su oteli Džemre. Tokom ispitivanja sve ukazuje na sumnju u Šeniz.

Džemre govori Dženku i Nedimu da su oni braća. Šeniz se priprema da nanese novi udarac Džemre. Dženk nema nameru da izgubi Džemre još jednom, i priprema za nju iznenađenje.

Zbog pritiska, Džeren odlučuje da kaže sestri istinu o detetu i kreće u akciju. Oja i njen sjajni plan približavaju se korak po korak. Ubrzo će se u vili pojaviti tajni gost, koji će početi i da živi tamo.

Sve epizode serije Surov Istanbul

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *