Surovi Istanbul 7. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surovi Istanbul 7. epizoda!

By  | 

Surovi Istanbul 7. epizoda!
Džeren, koja tek počinje da ostvaruje svoje snove uz pomoć Šeniz, moraće proći kroz pakao.Ona će videti istinu u najokrutnijem obliku. Dok Džemre i Dženk doživljavaju ozbiljnost traumatskog priznanja, šokirani su nakon iznenadne pojave Agaha i Seher. Agah i Seher se nalaze u središtu istine, sa čime su se toliko bojali suočiti se. Džemre krivi Dženka za mat poziciju u kojoj su se našli, ali izgleda da on uopšte ne razume ozbiljnost situacije u kojoj su se našli.

Besprekorno razvijen Šenizin plan nateraće Džeren da preživi životi šok.Džemre ne namerava da ostavi činjenicu da se Nedimovo stanje ponovo pogoršava. Koraci koje će ona preduzeti kako bi došla do istine, postaviće pred sobom opasnog neprijatelja.Pored svega toga, pismo koje zabrinjava Agaha biće razlog da svi u vili moraju proći napete dane…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!