The Fall - 11. epizoda - Susret Stelle i Paula! - Kraj 2. sezone!

Americke Serije

The Fall – 11. epizoda – Susret Stelle i Paula! – Kraj 2. sezone!

By  | 

The Fall – 11. epizoda – Susret Stelle i Paula! – Kraj 2. sezone!

Prevela: Jeca
 😀
Sad kad je Spector u pritvoru, pravi posao počinje. Tim ima ograničeno vreme pre nego što može da bude zvanično optužen ili pušten na slobodu. Bez priznanja, oni moraju da analiziraju svaki dokaz, da bi stekli pouzdan lanac dokaza i mogli da ga terete. Pošto razgovor dosađuje Spectora, on uzima stvari u svoje ruke i traži da razgovara sa Stellom. Spector se sada prvi put susreće sa Stellom Gibson koja je uprkos svim upozorenjima pristala da ga ispita. On zna intimne detalje o njoj i to nemilosrdno iskorišćava u ispitivanju, ali i otkriva joj uvid u svoj sopstveni misaoni svet, koji karakteriše dubok prezir prema svim ljudima. Spectorova jedina slaba tačka je njegova ćerka Olivia. Stella zna kako to da vešto iskoristi, a nakon što ga Olivia poseti u zatvoru, Spector konačno nudi da odvede policiju do Rose Stagg. Da bi to uradio, mora da izađe iz pritvora i odvede ih do lokacije koju je odredio. James Tyler sazna gde se Spector nalazi. Policija pronalazi Rose živu. Spector je ranjen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *