The Fall - 17. epizoda - Paul se ubije - KRAJ 3. sezone!

Americke Serije

The Fall – 17. epizoda – Paul se ubije – KRAJ 3. sezone!

By  | 

The Fall – 17. epizoda – Paul se ubije – KRAJ 3. sezone!

Prevela: Jeca.
😀
Paul priznaje ubistvo Suzan koje se desilo usled nesrećnih okolnosti. Stella ga isprovocira i on nasrne na nju i ozbiljno je povredi, a takođe i Andersonu slomi ruku. Stella saznaje da se Katie samopovređivala i poseti je. Prizna joj da i ona ima takve ožiljke koje je nanela sebi nakon smrti njenog oca.
Paul priznaje da mu je jedina svetla tačka u životu ćerka. Olivia izjavi da voli oca, ali da misli da ga dugo neće videti. Stella uverava Katie da treba da se bori za sebe jer Paula nije briga za nju i nije dobar za nju.
Paul iskoristi frku koja je nastala na klinici i sam sebe zadavi. Stella to saznaje, nije joj svejedno.
Jim daje izjavu novinarima u kojoj potvrđuje Paulovu smrt. Takođe, obaveštava da je podneo ostavku i javno se zahvali Stelli na uloženom trudu. Stella se vraća kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *