The Fall - (2. sezona) 6. epizoda - Paul posećuje Rose!

Americke Serije

The Fall – (2. sezona) 6. epizoda – Paul posećuje Rose!

By  | 

The Fall – (2. sezona) 6. epizoda – Paul posećuje Rose!

Prevela: Jeca 😀

Nakon Spectorovog poziva upućenoj Gibsonovoj i provociranja da ga nikad neće uhvatiti, njegova žrtva Annie Brawley očajnički pokušava da se seti nekog dokaza, bilo čega što se izdešavalo kobne noći.
Zamenik šefa policije Jim Burns nastavlja da insistira na napretku u istrazi.
Polako, Katie otkriva opasnu stranu naizgled bezopasnog porodičnog čoveka. Nakon neprijatnog susreta sa Spectorovom ženom Sally Ann, ona saznaje da čovek kojim je toliko fascinirana laže i tvrdi da ima aferu sa njom. Ona počne da slaže kockice u svojoj glavi. Kad Spector sazna za ovaj opasan susret po njega, odluči da se vrati u Belfast i da poseti Katie. I ne samo nju: Paulu Spectoru ne treba mnogo da shvati da je njegova bivša devojka Rose bila ta koja je pomogla policiji da naprave njegov portret koji je sad svuda. On noću provali u njenu kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *