Tri sestre 2. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 2. epizoda!

By  | 

Tri sestre 2. epizoda!

Kada se Somer koji je napustio kuću odmah nakon venčanja, vrati kući, pronalazi Turkan povredjenu i odmah je odvodi u bolnicu. Medjutim u bolnici ih čeka neočekivano iznenadjenje. Turkan vidi svoje i boji se da će je videti u tom stanju.

Somer ne može da izbaci Turkan iz glave i zbog toga se on nalazi izmedju dve vatre, Mine i Turkan. Ova situacija izaziva sukob sa Mine. Somer pravi nepovratnu grešku.On prenoći sa Turkan. Cena ove greške će biti teška za sve.Sa druge strane, Mina ga obaveštava da je trudna.

Derja sumnja u brak svoje sestre. Kada Serdar, koji se susreće u bolnici sa Turkan, govori Derji o Tukaninoj situaciji, Derja sklapa delove i ispostavlja se da je njena zabrinutost tačna.Napetost izmedju Derje i Nesrin eskalira,a Derja priča sve što zna. Tada se za porodicu Kalender otvaraju kapije pakla.Da li će Sadik i Nesrin moći da saznaju istinu o svojoj ćerci ili će se ponovo suočiti sa novim planom Ručan Kormana?

 

Sve epizode serije Tri sestre

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *