Tri sestre od 80. do 83. epizode! Kartalovo i Deryino vencanje!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre od 80. do 83. epizode! Kartalovo i Deryino vencanje!

By  | 

Tri sestre od 80. do 83. epizode! Kartalovo i Deryino vencanje!

80 epizoda

Türkan je u fazi velike odluke! Deryin i Kartalov brak jako naljuti Türkan. Ona pita oca kako moze dopustiti to.Derja je jako srecna zbog toga sto je sa Kartalom.Ruchan kaze da je Turan ljubomorna na Kartala, jer je sa Derjom.Somer govori Turkan da prestane da se brine za Derjin zivot ili ce i oni imati problema zbog toga.

81 epizoda

Türkan implicira da ju je Somer povredio. Muskarci na taksi stanici takodjer pokusavaju pretuci Somera, misleci da smeta Türkan. Türkan osramoti Somera. Efe nestaje. Dok Sadık pokusava pronaci Efea, Kartal i Derya dolaze u pomoc. Efe je na kraju pronadjen. Müjgan izgleda nije dobra osoba kako se cini, a Sadık toga nije svestan. Fatih i Cevriye bore se da nateraju Sadıka da uvidi istinu. Kartal zeli ozeniti Deryu tako sto ce je izvesti iz njene kuce sa velom. Derya je ostvarila svoju zelju. Samo Türkan i Somer nisu prisutni na Kartalovom i Deryinom vencanju. Özer iznajmljuje kucu za Sevilay, a Türkan i Somer odlaze razgovarati sa Sevilay. Prema Rüçhanovim uputama, kuca biva zapaljena. U kuci izbija pozar, a Türkan i Somer zaglave izmedju plamena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


82 epizoda

Turkan i Somer su i dalje u kuci koju je zahvatio pozar. Svi dolaze na mesto i pokusavaju doci do Somera i Turkan koji su vec izgubili svest jer su se nagutali dima.Derja kojoj je ovo trebao biti najsrecniji dan, u vencanici dolazi dozivajuci svoju sestru i moleci Boga da je spasi iz pozara.Ruchan takodjer zeli svoga sina, kao i Turkanin otac koji je doziva bez prestanka. Vatrogasci počinju gasiti pozar a Somer i Turkan padaju na pod.Hoće li ih uspeti spasiti?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *