Turkan od 44. do 46. epizode!

Turkan

Turkan od 44. do 46. epizode!

By  | 

546620e0cf45af157c9e90b9Turkan od 44. do 46. epizode!
44 epizoda
Gungor odlazi sa profesorom Cihatom na odmor u svoju vikendicu na jezeru. Iznenada ih posećuje Orhan koji koristi priliku da se bolje upozna sa profesorom. Turkan dolazi u svoju staru kuću kako bi provela vreme sa majkom i sestrom. Gđa Leyla i Gunduz odlaze u Englesku.

45 epizoda
Turkan pokušava vratiti harmoniju u svoj brak, te priprema iznenađenje Orhanu i zajedno sa Gungorom bira novu haljinu. Turhan ne može sakriti ljubomoru kada kod kuće zatekne Ismailovu sekretaricu. Orhan i Turkan provode noć kod svojih prijatelja, Haydara i Fidan. Profesor Cihat se bori sa svojom bolešću pokušavajući je sakriti od svojih kolega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


46 epizoda
Turkan svoje bračne probleme poverava sestri kako bi zajedno pronašle neko rešenje.Turkan sve teže podnosi činjenicu o profesorovoj bolesti. Turhan počinje raditi kao učiteljica, a taj posao pred nju postavlja nove izazove. Profesor Cihat i Turkan posećuju radionicu u kojoj će raditi oboleli od lepre.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *