Turske serije odgovorne za nasilje nad ženama???

Vesti

Turske serije odgovorne za nasilje nad ženama???

By  | 

Turske serije odgovorne za nasilje nad ženama???
U Turskoj se dogodila tragedija koja je uzdrmala javnost.Naime, radi se o slučaju Emine Bulut koja je ubijena od strane bivšeg muža u prodavnici u Istanbulu ispred deteta. Predsednik Turske Erdogan uputiće državnog cenzora RTUK da bliže ispita apel građana u vezi sa scenarijima serija koje prikazuju nasilje u porodici. Serije poput: Crno more, Hercai, Čukur i slične moraće da promene scenarijo ili će biti zatvorene.Šta vi mislite o ovome? Da li scenario serija utiče na ljude u privatnom životu?Da li vi pratite neku od navedenih serija?Koji su vaši utisci o njima?Da li očekujete nagle preokrete ili završetke gore navedenih serija?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *