Španska verzija popularne turske serije “Ezel“ - Turske-Serije.Net

Vesti

Španska verzija popularne turske serije “Ezel“

By  | 

Španska verzija popularne turske serije “Ezel“

Nakon velikog uspeha turske serije Ezel čiju je glavnu ulogu tumačio Kenan Izmirzalioglua, španci su rešili da pokušaju da naprave adapciju te serije. Naime, kako izvor navodi,serija treba da se zove „Neoprostivo“, a glavnu ulogu će tumačiti Eduardo Janjez koji se na male ekrane vraća savelikom ulogom.

Radnja serije se zasniva na grupu prijatelja koji želeda opljačkaju kazino. Plan kreće naopako i glavni junak serije, iako nevin, završava u zatvoru. On u zatvoru proživljava pakao. Nakon 12 godina glavni junak izlazi iz zatvora sa potpuno promenjenim likom i ima samo jedan cilj- da se osveti.

Nagadja se da bi Janjezova partnerka mogla biti Ana Brenda, ali to još uvek nije potvrdjeno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *