U plamenu 15. i 16. epizoda!

Turske Serije

U plamenu 15. i 16. epizoda!

By  | 

U plamenu 15. i 16. epizoda!
15 epizoda

Džemre odvodi kćerku u skromnu kućicu, svesna da joj se ona neće dopasti. Ona objašnjava kćerci da je to samo njihovo privremeno prebivalište. Džemre joj objašnjava da moraju podržavati jedna drugu i da će biti zajedno i na lepše mesto. Ruja se pita da li su ispravno postupili u vezi Džemrine kćerke?

16 epizoda

Džemre dobija rešenje da dete pripada njoj do brakorazvodne parnice. Ipak njena sreća ne traje dugo, jer uskoro Čelebi dolazi da joj oduzme kćerku. Sada kada je zakon na Džemrinoj strani ona se lavovski bori za svoje dete.

Ruja pokušava da sazna zašto je Omer povredjen od strane svoje majke. U isto vreme saznaje šokantnu istinu u vezi Čiček. Čelebi sa sastaje sa neočekivanim neprijateljem.

Sve epizode serije U plamenu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *