U plamenu 5. epizoda!

Turske Serije

U plamenu 5. epizoda!

By  | 

U plamenu 5. epizoda!

Džemre je odlučna da ovog puta ne odustane, pogotovo sada kada u svojoj borbi za pravedan život i sreću ima i podršku drugih. Ona daje intervju za televiziju kako će se boriti za svoje dete.Čelebi je besan nakon štzo shvata da ga se Džemre više ne boji.

Ruja zaustavlja Omera da ne napravi problem u vezi Alehandra.Čiček govori Tomris o požaru i kako je Alexandar kriv za stanje u kome se sada nalazi, gurnuo ju je u požar kako bih spasio sebe. Čelebi odlazi na Ozanovim vratima uz pratnju policije i novinara.

Džemre je odlučna da se bori, a rodjaka Ruja joj je sad još jedna podrška u toj borbi.Čiček ošamari Iskandera, a to vidi Bulent koji je zbunjen tim njenim ponašanjem.

Sve epizode serije U plamenu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *