U Srbji se snima Indijski film!!!

Vesti

U Srbji se snima Indijski film!!!

By  | 

U Srbji se snima Indijski film!!!

Juče je u Boru završeno snimanje Indijskog akcionog filma “Vivegam”.Film je sniman 45 dana na teritoriji Srbije, od kojih 7 dana u Boru I okolini.Jedan deo ove radnje smešten je i u našoj prestonici gde ekipa od 30 glumaca sada snima.

Glavni producent filma je Sendil Tijagaradžan (Sendhil Thyagarajan), a glavnu ulogu igra jedan od najpopularnijih indijskih glumaca, Adžit (Ajith) Kumar.Indijska publika ima velika očekivanja od ovog filma, a Tijagaradžan smatra da će ovaj film pogledati najmanje 45 miliona ljudi u Indiji.

Ekipa je veoma zadovoljna našim gostoprimstvom. Tijagaradžan kaže da iako se snimanjem sa porodicom bavi od 1940-e , da nikada nije naišao na ekipu koja je tako prijateljski nastrojena kao ekipa u Srbiji.

Premijera filma se očekuje 10-og avgusta 2017-e.Da li ćete odgledati ovaj film? 😀

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site