Ukradena ljubav – 10. i 11. epizoda - Alehandro prosi Monserat!

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 10. i 11. epizoda – Alehandro prosi Monserat!

By  | 

Ukradena ljubav – 10. i 11. epizoda - Alehandro prosi Monserat!

Ukradena ljubav – 10. i 11. epizoda – Alehandro prosi Monserat!

Prevela: čitateljka Ana

Epizoda 10.

Nakon što je video ljubljenje sa Alehandrom, Refuhio savetuje Hose Luisa da zauvek zaboravi Monserat. Hose Luis je zbunjen, jer ne razume zbog čega mu to govori. Ujutru, neki čovek traži Alehandra da bi platio menice koje mu je dao Dimitrio, jer mu je Dimitrio rekao da je on njegov zet i da je odgovoran za dug. Monserat je spremna da se uda za Alehandra, ali ne zna da li on to još uvek želi.

Epizoda 11.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Monserat otvara srce svojoj tetki i priznaje joj da navodi Alehandra da misli da joj se dopada, jer nema drugog izbora, i jer pomaže oko dugova sa kućom, Karlota joj govori da će možda vremenom da nauči da ga voli, ali joj Monserat odgovara da ne želi da se ikada ponovo zaljubi. Još jednom, Rosario dokazuje svoju lojalnost Hose Luisu i govori mu da će mu praviti društvo u Aguazul u koji ide zbog Monserat. Sa druge strane Alfonso savetuje Dimitria da učini da se Hosefina Valverde zaljubi u njega, jer bi mogao da izvuče dosta novca jer je milionerka. Kasnije, on joj šalje buket ruža koji je razneži. Alehandro posećuje Monserat i daje joj kutiju za nakit kao poklon, ona mu se zahvaljuje, ali je on prekida da bi je zaprosio i predaje joj verenički prsten.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *