Ukradena ljubav – 14. i 15. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 14. i 15. epizoda – Alehandro saznaje da Monserat voli drugog!

By  | 

Ukradena ljubav – 14. i 15. epizoda – Alehandro saznaje da Monserat voli drugog!

Ukradena ljubav – 14. i 15. epizoda – Alehandro saznaje da Monserat voli drugog!

Prevela: čitateljka Ana 

Epizoda 14.

Monserat i Hose Luis se slažu da pobegnu daleko od Aguazula da bi bili zauvek zajedno. Huventino puca u svog brata da bi ga ubio. Viktor obaveštava Alehandra da ga Monserat vara sa drugim čovekom i da planira da pobegne sa njim, pokazuje mu video koji je snimio telefonom. Hose Luis obaveštava Refuhia da pokupi svoje stvari jer za sat vremena idu iz Aguazula, jer je uspeo da razgovara sa Monserat. Pun hrabrosti, Alehandro optužuje Grasijelu da ga je lagala, i da je otkrio da je njena ćerka ista ili gora od nje. Zatvoren u sobi, Alehandro viče i baca stvari kako bi izbacio sav bes koji oseća jer ga Monserat vara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 15.

Alehandro kaže Hueventinu da ne želi da on bude njegov nadzornik jer nema poverenja u njega, i da će radije će da rizikuje i da zaposli nekog drugog, iako ga ne zna. Kasnije, u svojoj sobi, Huventino je siguran da će Alehandra lišiti njegovog bogatstva i da će čak ostati sa Monserat. Nadija pomaže Hose Luisu, priča sa Grasijelom da bi je pitala gde je Monserat, ona joj odgovara da je otišla sa Alehandrom na njegovu hacijendu u Mičoakan. Monserat se kupa, Alehandro ulazi i ostaje bez teksta kada vidi njenu figuru i počinje da se skida.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *