Vampirski dnevnici 126. i 127. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici 126. i 127. epizoda

By  | 

capture-20150616-105137

126. epizoda:
Bonnie je povratila svoju magiju zahvaljujući Damonovoj poruci i planira da se tu noć vrati kući. Kai umire jer se spojio sa Luke-om umjesto sa Jo. On govoro Jo da ako mu ne da svoju magiju onda će oni i ostatak covena umrijeti i da će zatvorski svijet će propasti. U međuvremenu Damon se bori da napiše Liz hvalospjev i prisjeća se sahrane njegove majke. Takođe kaže Carolini da će joj kasnije biti teže jer svi očekuju da krene dalje. Prije Lizine sahrane Caroline je pokušala pitati Stefana šta on osjeća prema njoj,ali joj je on rekao da će pričati o tome kasnije. Počinje sahrana,Damon drži govor. Caroline pjeva,policija ispoštuje Liz poslijednji put.
Matt dobija zahtjev da se pridruži policiji,i on i Tyler koji je pio nakon raskida sa Liv. Jo odlučuje da da Kai-ju svoju magiju ,a kako se to dešava Bonnie-in zatvorski život se premješta u i van Salvatore kuće 1903. godine dok se dešavala aurora borealis (polarna svjetlost). Baš prije nego što se vrati kući,ona ugleda ženu koja je pita ko je ona i prije nego što uspije saznati više,vraća se u normalni svijet. Kai se osjeća zdravo nakon primanja Jo-eine magije. Ali prije nego što ode,on joj kaže da je trudna. Alaric je zaprosi govoreći da je već planirao zaprositi i prije saznanja te vijesti i ona prihvata. Nakon Lizine sahrane ,Caroline se vraća kući ,ali je Elena prati i suočava se sa njom nakon saznanja da Caroline planira da isključi/ugasi svoju humanost da bi zaustavila bol i spriječi ono što je Damon upozorio. Caroline odluči da prolazi kroz to i onako i lomi vrat Eleni. Stefan shvata da bi se ono što on osjeća prema Caroline moglo pretvoriti u nešto dublje i ide prema njenoj kući ,ali vidi da Elena leži na podu. Damon se ponovo sjedninjava sa Bonnie i kada mu Bonnie pokaže video koji je slučajno uzela u bjekstvu ,Damon shvata da je žena koju je Bonnie vidjela ustavri njegova majka. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno