Vampirski dnevnici - 138. i 139. epizoda!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 138. i 139. epizoda!

By  | 

capture-20151122-210920

Vampirski dnevnici – 138. i 139. epizoda!
138. epizoda:
Damon i Stefan se udruže sa Valerie ,koja je u potrazi za Julian-ovim mrtvačkim sandukom da ga uništi. U međuvremenu,Rick se dogovara sa Jo da savladaju/ispune stvari nakon što je ona živa ponovo. Bonnie odlazi na Salvatore plemičko imanje da pita Oscara,koji je pod Enzovim nadozorom ,o Feniks kamenu ,ali nažalost biva napadnuta od strane njega. Enzo uzima kamen kada ga Bonnie izgubi dok pokušava da pobjegne od Oscara. Enzo tada probode Oscara koji poludi/pošizi. Kada braća Salvatore i Valerie stignu na lokaciju,ona objasni da Feniks kamen ne oživaljava ljude ,ali prenosi  vampirske duše, zarobljene u kamenu, u tijelo. Upravo kada Valerie krene zapaliti Julianov leš ,Lily i heretici dolaze i spašavaju ga. Valerie,koja je zbog svojih akcija/djela ostavljena sama od strane heretika,govori Damonu da je to sve Lilin plan da učini da Elena spava koliko je Bonnie živa. Damon pokuša ubiti Lily ,ali oni bježe učinivši da sanduci eksplodiraju ,i povrijede Stefana,Damona i Valerie. Nazad u Salvatore kući,Enzo posjedovajući Feniks kamen ,tjera Lily da bira između njega i Juliana ,ali Lily izabere poslijednje  i razočaran Enzo joj daje kamen. Sa kamenom,heretici oživaljvaju Juliana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *