Vampirski dnevnici cetvrta sezona od 65 do 68 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici cetvrta sezona od 65 do 68 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici cetvrta  sezona

65 epizoda

Elena se budi ujutru nakon nesreće i shvata da se dogodilo oVampirski dnevnici cetvrta sezonano čega se najviše plašila – umrla je sa vampirskom krvi u svom organizmu i sada mora da prođe kroz strašnu tranziciju da postane vampir ili da se suoči sa sigurnom smrću. Stefan obećava Eleni da će on i Boni iscrpeti sve mogućnosti da nađu izlaz iz situacije, ali Dejmon je besan jer je Stefan uopšte “dozvolio” da Elena umre. Boni plaća strašnu cenu za svoj pokušaj da promeni Eleninu sudbinu, dok Dejmon ispoljava frustraciju i bes na Metu. Na kraju, gradsko veće započinje okupljanje vampira i njihovih pristalica, što je dovelo do neočekivane tragedije…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


66 Epizoda

Elena pokušava da se nosi sa ekstremnim usponima i krizama koje su deo procesa kako bi postala vampir, a Stefan i Dejmon ulaze u konflikt raspravljajući o tome šta je najbolje za nju. Dejmon odlučuje da pomogne Eleni na svoj način i traži od nje da ne kaže Stefanu. Stranac, Konor Džordan, stiže u grad i počinje ispitivanje šerifa Forbsa i gradonačelnika Lokvuda. Konorovi postupci brzo uveravaju Stefana da imaju posla sa opasnim lovcem na vampire. Džeremi i Met su iznenađeni što vide devojku koju su poznavali, Ejpril, da se vratila u grad i upisala školu u Mistik Folu. Na skupu grada, Elena je na granici da izgubi kontrolu, sve dok Kerolajn nije uskočila da joj pomogne. Konačno, Dejmon poverava svoja osećanja neočekivanom prijatelju.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *