Vampirski dnevnici od 5 do 10 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 5 do 10 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 5 do 10 epizodeVampirski dnevnici od 5 do 10 epizode

Za mene si polumrtav,1 sezona,5 epizoda

Damon postaje slabiji zbog zatvorenosti u podrumu Salvatorea. Jeremyjev i Vickin odnos postaje snažniji. Bonnie otkriva više o svojim moćima te odlučuje suočiti se s njima. Logan krade ručni sat u Gilbertovoj kući.

Izgubljene djevojke 1 sezona,6epizoda

Stefan objašnjava Eleni svoju i Damonovu povest s Katherine. Godine 1864. oboje su bili zaljubljeni u nju. Ona ih je obojicu pretvorila u vampire. Damon provodi dan zarobljen s Vicki u ladanjskoj kući Salvatorea. Ona takođe postane vampirica.

Ukleto,1 sezona,7 epizoda

Stefan pokušava pomoći novoj vampirici Vicki u kontroli njenog nagona za hranom,ali ne uspeva. Caroline daje Bonnie kostim veštice, ali i kristal koji je Damon ukrao. Na proslavi Noći veštica u školi Vicki napada Jeremyja i Elenu pa je Stefan mora ubiti.

162 svece,1 sezona,8 epizoda

305-godišnja Lexi, Stefanova stara vampirska prijateljica, dolazi u Mystic Falls. Pokazuje Eleni šta znači prava ljubav te joj pomaže da preduzme prvi korak u obnavljanju veze sa Stefanom. Jeremy prestaje uzimati droge i izbegava pisanje zadataka nakon što mu Damon izmeni sećanje o Vickinoj smrti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno