Vampirski dnevnici od 5 do 10 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 5 do 10 epizode

By  | 

Povest se ponavlja,1 sezona,9 epizoda

U školu dolazi novi profesor povesti koji se zove Alaric Saltzman. Jeremy primećuje njegov prsten koji sliči onima koje nose vampiri. Upoznaje ga s Jennom koja postane zaluđena njime. Bonnie sanja uznemirujuće snove o Emily, svome davnom pretku. Devojke zbog toga odlučuju imati seansu na kojoj Emily ulazi u Bonnie.

Tačka obrta,1 sezona,10 epizoda

eremy se odluči ponovno baviti svojim hobijem slikanja fantastičnih bića. Logan napada i ubija nekoliko ljudi u gradu. Matt i Caroline i dalje se druže. On govori Tyleru kako mu je lepo kad je s njom. Alaric pomaže u sitnoj svađi između Jeremyja, Tylera i gradonačelnika Lockwooda. Logan otima Caroline.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *