Vatrene ptice - 46. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 46. epizoda!

By  | 

Nakon svog medenog mjeseca, Barbar i Gulajše vraćaju se u stvarnost života nakon odmora iz snova daleko od svojih nevolja.

Sa jedne strane su veliki dugovi koji padaju na Vatrene ptice a sa druge strane pitanje Sultan. Čekaju teška vremena Barbara, koji je nakon Džemalovog praćenja saznao neke činjenice o Sultan. Toliko da će pitanje Sultan izazvati velike nesuglasice između Barbara i Alija.
Barbar, koji počinje sumnjati u prošlost zbog Sultaninih laži, ponovno će otvoriti zatvorene dosjee. Taman kada se čini da je nemira u kući dosta i led se topi između Alija i Barbara, napetost će ponovo eskalirati. Ali će se naći bespomoćan i stjeran u ćošak zbog nemogućnosti otplate dugova.
Zapovjednik je saznaje od Barbara da nema unuka.

Dok Sultan plače moleći Karu da ne ide, on je samo gurne i kaže joj da odlazi. Zipkina hapsi policija. Barbar pokazuje Aliju svoju značku da je još uvijek policajac. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *