Vatrene ptice - 19. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 19. epizoda!

By  | 

Menderesova žena je sigurna da je njegov ubica neko od Vatrenih ptica. Ljuta zbog gubitka svoje velike ljubavi, Menderesa, napada Gulajše. Potuku se i Gulajše je nadjača. Ovo izluđuje Barbara.

Sara vodi Alija i Zipkina u pritvor zbog ispitivanja o Menderesovom ubistvu. Sada su Merdžan i Gulajše očajne. U nemogućnosti da spriječi hapšenje Alija i Zipkina, Barbar je bijesan. Merdžan otkrije da Barbar planira zaprositi Gulajše.  Barbar odlučuje kidnapovati Gulajše. Gulajše srećna polazi sa njim. 
Pitanje Merdžanine operacije postaje neriješivo zbog tvrdoglavosti obje strane. Dok Nizam želi Gulajše u zamjenu za operaciju, Merdžan odustaje od svojih nogu kako ne bi dala Gulajše.
Sara stavlja Alija i Zıpkına u isti pritvor kao i Čatala i sluša ih. Ali se pita zašto Čatal štiti Menderesa na sudu i saznaje da je Čatal to učinio da zaštiti Barbara. Nemogućnost razumijevanja zašto čovjek poput njega štiti Barbara izluđuje Alija. Napada ga i pita, Čatal mu odgovori da mu je Barbar sin, što šokira sve. 
Međutim, Menderesova smrt dovodi u ćošak Vatrene ptice. Na snimku poslatom Sari, Zıpkın se pojavljuje na mjestu zločina. Zipkin saznaje da je Kara mrtav i skrhan je. Sabit takođe udara glavom o zid kada to sazna. 
U prošlosti, Zıpkın i Kara obećavaju da neće napustiti jedno drugo. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site