Velvet - 29. epizode do 31. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 29. do 31. epizode!

By  | 

capture-20160724-163642
Velvet – 29. epizode do 31. epizode!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
29: Sada kada je Kristina otišla, spremni su da se klade jače nego ikada za svoju vezu.

Sve ide glatko, čak će Alberto dobiti nagradu od Udruženja preduzetnika: “Muškarac godine”. Međutim, prilikom dostavljanja nagrade, neočekivano iznenađenje može sve promeniti. Klara i Mateo se isto dobro provode. Oboje uživaju u ljubavi i strasti. Samo ima jedan problem, Mateo mora da nastavi da taji od Klare da Barbara živi u njegovoj kući. Onaj koji takođe krije jednu tajnu je Esteban. Blanka ni ne može da posumnja u tamne namere svog partnera, kada njima ide bolje nego ikada. U međuvremenu, Rita i Pedro se vraćaju iz sela posle venčanja. Njihov povratak u galeriju stiže sa neočekivanim vestima. Dotle, Jonas je srećan svojom vezom na daljinu sa Luisom. Ona se pretvorila u pevačku zvezdu, i on ne može biti ponosniji, ali da li će moći udaljenost sa ljubavlju? Ona kojoj baš i ne ide dobro je Patrisija. Sudovi su joj oduzeli polovinu njenih akcija u korist njenog brata, i sada više nema dominantnu poziciju u galerijama. Došao je trenutak da izabere: Alberto ili Enrike?
30: Nakon vesti da je Kristina trudna, Alberto i Ana imaju mnogo toga za razmišljanje. Oboje su se ponudili da se bore protiv neprilika i oluja radi svoje veze, ali ova vest sve može promeniti, iako je iznenađujuće Alberto vrlo jasan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *