Velvet - od 35. epizode do 37. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 35. do 37. epizode!

By  | 

capture-20160724-164956Velvet – od 35.  epizode do 37. epizode!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
35: Nakon onoga što se dogodilo na zabavi, Ana nije otišla u svoju sobu na spavanje, a sutradan se nije pojavila na poslu.

Vest o njenom nestanku se širi. Atmosfera je zabrinuta, posebno za devojke iz Velvet-a, dok se Alberto i Emilio plaše najgoreg. Jedina koja izgleda da ima dobar dan je Kristina: ona je trudna, i konačno ima šta joj je potrebno da povrati Alberta. Međutim, posledice njenih postupaka su nanele bola mnogim ljudima, krivica počinje da je obuzima. Enrike se vraća u Velvet i postaje prepreka Patrisiji da utiče na Valentinove odluke. Kako bi ublažila efekat, ona pristaje da bude Valentinova devojka, dok spava sa Honasom kako bi kupila njegovo ćutanje. Ali, ne računa na činjenicu da službenik počinje razumeti pravila igre, kako bi ih iskoristio u svoju korist. Sa druge strane, Esteban samo što nije raskrinkan, i pokušava da ostavi svoj posao špijuna, kako bi mogao da pruži sebi novu šansu sa Blankom. Pilar ne želi da izgubi i pokuša da ubedi Lusiju, da bude njena nova saveznica. Ali, devojka je zavolela donja Blanku, i devojke iz Velvet-a, što će je odvesti do toga da otkrije istinu o svom ocu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *