Velvet - od 38.epizode do 40. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 38. do 40. epizode!

By  | 

capture-20160724-165249Velvet – od 38.epizode do 40. epizode!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

38: Sve galerije govore o velikoj vesti objavljenoj u štampi: Albertovo priznanje o svom odnosu sa Anom, i očinstvu Kristininog deteta.

Nove okolnosti otvaraju malu šansu da se Alberto i Ana ponovo zbliže. U međuvremenu, Alberto ucenjuje Patrisiju, kako bi se domogao njenih akcija, i ne bi otkrio Valentinu istinu o romansi sa Honasom. Sada može da proda galerije Cafiero-u i pretvoriti Anu u narednu Coco Chanel. Nakon toga će otići zauvek. Kristina je usamljenija nego ikada nakon objavljivanja priče o Albertu: njegova porodica i prijatelji su mu okrenuli leđa i razgovor je celog Madrida. Ona je toliko očajna da čak razmišlja o mogućnosti da završi svoj život. U međuvremenu, Pedro mora da cedi snagu odakle je nema da ispuni svoje zadatke u galerijama, studirati sa don Emiliom kako bi izvukao školarinu (valjda) i ostaviti Ritu trudnu. Ona počinje da se ozbiljno brine po pitanju materinstva i odluči da ode kod lekara, uverena da ne može da zatrudni. Patrisijino venčanje se približava, ali postoje mnoge stvari koje mogu da krenu naopako: prisustvo Alberta na njenoj vereničkoj večeri, svekrva koja je dovodi do granice, Glorijin povratak u grad i njene sopstvene sumnje, da li treba da se uda za čoveka kog ne voli, kako bi osigurala budućnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *