Velvet - od 41. epizode do 43. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 41. do 43. epizode – kraj 3. sezone!

By  | 

capture-20160724-170241

Velvet – od 41. epizode do 43. epizode!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
41: Prošlo je 10 dana od nesreće aviona i Velvet nastoji da se vrati u normalu. Ana to pokušava jedva, ali Albertovo odsustvo čini udubljenje i u njenom fizičkom stanju.

Međutim, neočekivana vest će promeniti sve. Anin život je na korak da se preokrene…zauvek. U međuvremenu, Karlos je postao jedan od oslonaca Ani. Ubeđen da i dalje može da povrati Anu, Karlos je odlučio da sakrije da je Alberto još uvek živ zauvek. Koštalo koliko koštalo, uradiće šta god treba… Mateo pati zbog odsustva Albert, i platiće sa Klarom svoj bol. Ali iza toliko patnje, i zahvaljujući Raulu, možda Mateo otkrije šta je potrebno da bude srećan… U međuvremenu, Rita se bori sa strašnom stvarnošću, onom da nikada neće biti majka. Ali ne samo to. Ona zna da će, pre ili kasnije, morati da uključi oca. Prezentacija nakita je veoma blizu. Nakon tragedije, Enzo pronalazi odsečenu kompaniju, punu intriga na čelu sa Enrikeom. Umoran od tolike parcele, Enzo donosi odluku. Došao je čas nametanja discipline.
42: Cafiero daje štafetu njegovom sinu Marku. Izgleda da će Marko nastaviti rad započet od strane svog oca. Ali, čim se ovaj vrati u Italiju, Marko promeni stil radikalno i pokazuje lice koje niko nije očekivao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *