Velvet - od 41. epizode do 43. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 41. do 43. epizode – kraj 3. sezone!

By  | 

capture-20160724-170334
Marko je nemilosrdni vođa koji misli samo na balans uspeha kompanije, što ga dovodi u direktan sukob sa Anom. Ana, u međuvremenu, nastavlja da se oslanja na Karlosa, koji i dalje pridobija njeno poverenje.

Ona ne sumnja u bilo kom trenutku da je njegov jedini interes da je povrati, dok on nastavlja da krije činjenicu da je Alberto živ. Vest o venčanju Matea i Klare je “vox populi”. Prelepa izjava ljubavi je došla do ušiju svih, uključujući i Mateove “majke”, koje su odlučene da mnogo kažu na budućem Mateitovom venčanju. Vest o Aninoj trudnoći lomi kamilu Kristini. Pomišlja da je uništi po svaku cenu i radi toga, mora da pristupi novom direktoru galerije. Ali, Cafiero je previše pametan.
43: Ana je u fazi oporavka, nakon što ju je Kristina gurnula niz stepenice. Srećom, beba nije u opasnosti. Ali, ona (Ana) ne želi da pusti šta se dogodilo. Kristina će platiti za ono što je uradila… U međuvremenu, Kristina, uz Barbarinu podršku, negira da je odgovorna za ono što se desilo. Ali, kada otkrije da joj niko ne veruje, i da je izgubila podršku svog brata i podršku Marka, mržnja prema Ani dolazi do izražaja na neočekivani način… i opasan po svet. U međuvremenu, venčanje Klare i Matea se nastavlja svojim tokom. Ali, opasnost se nadvija nad budućom vezom. Radi se neočekivanom gostu koji može upropastiti venčanje…Kao da to nije bilo dovoljno, Mateove “majke” revoluciraju sve. Pripreme, zahtevi… Par (Mateo i Klara) je pretrpan. Mateo i Klara se osećaju zarobljeni u venčanju koje ne žele…tako da to čini da sumnjaju i ono što zaista žele. Hoće li konačno zazvoniti svadbena zvona?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *