Vishnu kupio zeni Audi A4!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Vishnu kupio zeni Audi A4!

By  | 
Ajay Chaundhary (Vishnu,

Ajay Chaundhary (Vishnu, “Odbacena”) i njegova zena, Jyoti Makker

Ajay Chaundhary (Vishnu Kashyap, “Odbacena”) je izgleda idealan muz! On je svojoj zeni, Jyoti Makker, poklonio beli Audi A4! Da, dobro ste culi! Kada smo je kontaktirali, njegova lepa supruga potvrdila nam je ovo i rekla: “Ajay-ju nije potrebna posebna prilika da bi mi nesto poklonio, on je jednostavno pun iznenadjenja!”
Pitali smo je kada se desilo to iznenadjenje sa Audijem, na sta nam je odgovorila: “Pre par dana me je jednostavno iznenadio Audijem, ali tek treba da se naviknem na njega!”
“Da se naviknes?”, pitali smo. “Da, jos uvek ga ne mogu voziti sa samopouzdanjem, jer je u potpunosti automatik. Zato ga Ajay vozi. Ja i dalje vezbam (smeje se)!”
Cisto iz radonalosti, pitali smo je i koje bi sledece iznenadjenje trebalo da usledi, odgovorila je: “Definitivno Range Rover (smeje se)! On me stalno pita sta volim, a poslednja stvar koju sam rekla jeste Range Rover; tako da sam sigurna da ce i on biti na putu!”
 
Moramo reci, ti si jedna srecna devojka Jyoti!
Ajay i Jyoti

Ajay i Jyoti

 
NASTAVAK NA SLED. STR.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno