Vishnu kupio zeni Audi A4!

Indijske Serije

Vishnu kupio zeni Audi A4!

By  | 
Par se vencao u januaru 2013. i to dva puta. Imali su hindu vencanje u jednom od hotela u predgradju, a zatim je, dva dana kasnije, usledilo i vencanje u belom. Ajay je tada izjavio: “Upoznao sam Jyoti na setu “Ljubavna prica” gde je igrala naspram mene. Nase prijateljstvo je preraslo u ljubav. Nisam mogao traziti boljeg zivotnog partnera! Nase vencanje je bilo dug, ali uzbudljiv dogadjaj od pet dana, sa mehendijem, sagai-jem i sangeet-om. Jyoti je polu katolkinja i uvek je zelela vencanje u belom. Bio sam i vise nego srecan da joj ispunim taj san. Planiramo medeni mesec na Maldive ovog meseca (januar).”

Rashami Desai Sandhu i Nandish Sandhu gosti na svadbi

Ipak, zbog Ajay-ovog haoticnog rasporeda snimanja, na medeni mesec su uspeli da odu tek 10. juna. Vratili su se 25. juna nakon putovanja po Evropi. Posetili su Pariz, Veneciju… Jyoti je izjavila da je to putovanje nesto najlepse sto joj je Ajay poklonio i da nema reci kojima bi opisala kako se oseca. Ajay je izjavio da su sve isplanirali u poslednji minut jer je on bio zauzet snimanjem nakon njihovog vencanja, a Evropa je toliko divna da covek ne moze da ne uradi nesto specijalno za svog parnera.
NASTAVAK NA SLED. STR.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *