Volim samo tebe 106. ep.!Sharman je osumnjičen za krađu u Ranvirovoj firmi!

Indijske Serije

Volim samo tebe 106. ep.!Sharman je osumnjičen za krađu u Ranvirovoj firmi!

By  | 

Volim samo tebe 106. ep.!Sharman je osumnjičen za krađu u Ranvirovoj firmi!
Prevod:Anabela.Hvala!:)

Ritika je videla Chiraga i Ishaani zajedno. Ona odluči popričati sa Ishaani, podseti je koliko je Ranvir uradio za nju, za sve to bi trebalo da mu skine kapu. Ako ne može da ga voli, neka ga barem poštuje. Ishaani je uverava da između nje i Chiraga ništa nije bilo, ona zna svoje dužnosti kao žene a takođe ima i moral.

U Ranvirovoj firmi je izvršena prevara/krađa. Na osnovu istrage i nekih dokaza, okrivljen je Sharman. Ranvir mu veruje da je nevin, ali Amba insistira da ga pregledaju, neka Sharman bude iskren inače će zvati policiju.
Najava: Ishaani zamoli Ranvira da zaboravi prošlost. Ranvir je pita da li misli da se on sveti Sharmanu sada. Ishaani veli da ga samo moli da ne meša policiju u sve ovo

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *