Volim samo tebe od 267. do 271. epizode!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 267. do 271. epizode!

By  | 

Volim samo tebe od 267. do 271. epizode!( od 16. do 22. juna)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Išani od Kriše saznaje da je trudna. Kriša je moli da učini nešto, njeno dete će ostati bez oca ako Devarš ode u zatvor. Devarš uverava Išani da će biti maksimalno dobar suprug i otac Krišinom detetu.
Išani dokaže Šekaru i ostalima da Devarš nije krivac, i oni osmisle plan da uhvate osobu koja je naručila Falgunino ubistvo.

Ranvir i Išani se sastanu u sudu, njihova brakorazvodna parnica je obavljena.

Išani saznaje od Šarmana da dete koje Ritika nosi nije Ranvirovo, sigurna je da on nikada ne bi bio neveran i napravio joj dete. Ona se suočava sa Ritikom koja nastavi da glumi i izigrava žrtvu, obećava joj DNK test i da će sve reći Ranviru. Zapravo je sve ponovo slagala, namerava da se uda za Ranvira pa makar radi toga morala da gazi preko leševa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šekar pruži Išani još jednu šansu da ponovo razmisli, da li želi da se uda za njega ili ne.
Ovde možete ostaviti komentar

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!