Volim samo tebe – 10. epizoda – Čirag kaže da je spreman da se oženi!

Indijske Serije

Volim samo tebe – 10. epizoda – Čirag kaže da je spreman da se oženi!

By  | 

Čirag kaže da je spreman da se oženi!

Diša i Čirag vide kako Ranvir puni tanjir hranom. Diša kaže Čiragu da je Ranvir njihov sluga i da ju je strah kako će voziti ako se napije ili prejede. Čuvši ovo, Čirag priđe Ranviru i kaže mu da spusti tanjir jer ta hrana nije za poslugu. Kaže mu da ode napolje i da jede odvojena jela za poslugu. Išani dođe i pobesni na Čiraga zbog ovoga. Ona mu govori da je on (Čirag) video samo Ranvirov status, ne i njegove kvalitete. Zahvaljujući Ranvirovom znanju o berzi, njen i njegov (Čiragov) otac zarađuju. Doda da Ranvir poseduje humanost što nije slučaj kod njega (Čiraga). Videvši da rasprava izmiče kontroli, Ranvir zaustavi Išani i izvini se Čiragu i ode.

Ranvir je napolju, Išani mu se pridruži. Išani komentariše kako je bezobrazan Čirag, ali Ranvir kaže da uopšte nije povređen jer je navikao na sve ovo. Iznenada, počne kiša da pada, oni se sklone pod zaklon. Kada ga Išani ponovo pita, Ranvir ponovi da nije povređen jer samo mogu da povrede reči bliskih ljudi, bio bi povređen da mu ona ili Haršad kažu nešto, ni za koga drugoga ga nije briga. Devarš pozove Išani da se vrati na zabavu. Ranvir joj kaže da ide dok ih neko nije video zajedno. Išani kaže da je nije briga šta će neko drugi reći, upravo je naučila da samo rečii bližnjih mogu da zabole. Išani ode, Ranvir se nasmeši. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site