Volim samo tebe od 423. do 425. ep.,Ranvir odlaže brak sa Nainom!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 423. do 425. ep.,Ranvir odlaže brak sa Nainom!

By  | 

Volim samo tebe od 423. do 425. ep.,Ranvir odlaže brak sa Nainom!(22., 25., 26.januar 2016.)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Ranvir i Išani igraju na Pratikovo instistiranje. Dok ostali plešu, Ranvir odvodi Išani u drugu sobu i pita je da li ne oseća ništa videvši da se on ženi drugom.

Išani obuče Puđin sari, zahteva od Nirbhaya da joj kaže istinu, zašto misli da je Ranvir ubio Puđu, nakon čega joj sve bude ispričano. Nakon što sazna istinu, Išani pokuša da ubedi Nirbhaya da Ranvir nije kriv, i njegov život je bio u opasnosti u tom periodu. Kasnije, Ranvir je iznenađen što Naina ponovo može da priča i nakon što ona izrazi svoju sreću, on je zamoli da odlože svoje venčanje.

Nainina majka iskali svoj bes na Išani, optuži je da Vikrama gleda lošim očima. Nirbhay je besan, misli da Išani ne može uraditi takve stvari za koje je optuživana.

Drugom prilikom, Ranvir spreči Išani da napusti hram i kaže joj da je zbog novca sebična. Kaže joj onda da je došao u hram da pita za svoju ljubav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!