Volim samo tebe 131. ep.,Ranvir je van životne opasnosti!

Indijske Serije

Volim samo tebe 131. ep.,Ranvir je van životne opasnosti!

By  | 

Volim samo tebe 131. ep.,Ranvir je van životne opasnosti!(29. decembar.2017.)
Prevod:Anabela.Hvala.:D
Išani sanja da se Ranvir probudi i da je dobro, da joj kaže da i on nju voli. Kada pozove osoblje nakon sna, doktor je iznenađen iznenadnim poboljšanjem.
Ambi i njenom mužu lakne kada im doktor saopšti da je Ranvir van opasnosti.
No, Amba odvuče Išani od Ranvira. Zahvaljuje joj se što je oživela Ranvira, ali sve što je učinila pre toga je neoprostivo.
Išani uverava medije da Ranvir nije imao aferu sa devojkom koju je udario auto.
Gireš, njen brat, saznaje da ga juri policija i krije se.
Išani novinarima kaže da je Ranvir krivicu preuzeo na sebe, u autu jeste bila i ona, ali devojku je udario Čirag Mehta. A razloge moraju pitati njega i njegovu porodicu. A njenu (Išaninu) porodicu i muža neka ostave na miru.
Išani se moli za Ranvira, on se pomeri i medicinska sestra krene po doktora. Kada se Ranvir probudi, sestra obavesti porodicu. Amba spreči Išani da uđe kod Ranvira, ova (Išani) plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *