Yeh Hai Mohabbatein - 13. 8. 2018. - Išita umire, Santoši prizna da ju je ubila?!

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 13. 8. 2018. – Išita umire, Santoši prizna da ju je ubila?!

By  | 

Parmit joj priđe i grli je govoreći: ,,Jao, Simi, radili smo ovo samo kako bismo se rešili Išite. Ona nam je ovde najveća smetnja i mrlja. Samo smo iskoristili za to taštu i eto. Nemoj da kvariš plan. Ako baš to hoćeš, idi i plači za Išitom. Osvetili smo se i zato ovo učinili. Da li je to okej?” Simi ćuti i nevoljno potvrdi. U sobi, panika je u toku još uvek. Raman vidi da svi plaču i kaže da se ništa nije desilo Išiti. Raman diže Išitu u ruke i izvodi je iz sobe. Santoši mu staje na put i viče: ,,Dosta, stani! Ona je mrtva! Ja sam je lično ubila!” Raman spušta Išitu na krevet i okrene se.

– Sutra uveče: Santoši priznaje svima da je ubacila otrov u mleko za Išitu, ona (Išita) je bila zla sila u kući. Svati dolazi tu i kaže da je ovo učinila zbog naredbe koju je dobila. Raman je pita ko joj je rekao da učini to. Svati prvo ćuti, a onda uperi prstom u Parmita. Parmit je uplašen i šokiran. Raman ga pogleda besno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kraj epizode.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *