Parmit je uhapšen i upucan u nogu, Išita i Raman su izvučeni iz pećine!

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 28.8.2018. – Parmit je uhapšen i upucan u nogu, Išita i Raman su izvučeni iz pećine!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Raman se onesvestio. Išita ga drmusa, plače i kaže mu da je ne može ostaviti sada. Ona vrišti i oslovi ga. Spasilački tim napravi tunel i prolaz u pećini. Išita vidi da se stene ruše ka njima i pobegne sa Ramanom u tunel. Išita govori svima da je Raman puno povređen, puls mu je slab, puno se brine za njega. Ona uspeva da dobije kroz rupu neke lekove i leči tako Ramana (Išita je zubarka po profesiji, ali to je medicinski fakultet pa se razume i u druge stvari – prim. prev.). Raman se osvestio i budi se. Išita mu daje vode i izleči mu ranu. Svi vide Ramana-Išitu, obraduju se i krenu da plaču. Išita i Raman su izvedeni iz pećine napokon. Oni jedva dišu i loše im je, ali se nekako pridignu. Svi okolo im prilaze i grle ih. Ramana vode u bolnicu na kolicima. Išita ide za njim. Parmit napravi eksploziju tu. Raman potrči za njim da ga uhvati, ali ga eksplozija odgurne snažno i odbaci unazad. Svi prisutni su zabezeknuti. Išita je isto povređena i udari glavom o zemlju. Parmit se smeje zlobno i beži odatle, ali ga Simi ugleda i juri za njim vičući besno. Simi doziva policiju i hvata Parmita napokon. Parmit se ponovo pravi da je nedužan i ugrize njenu ruku, pa nastavi da beži. Inspektor izvadi pištolj i upuca ga u nogu. Parmit jaukne u bolovima i padne na zemlju. Simi mu prilazi, počne da ga udara i šamara pomahnitalo i izgrdi ga. Svi ga izgrde. Policija hapsi Parmita i odveden je odatle. Raman i Išita su u lošem stanju, drže se za ruke i zaklapaju oči. Oni su odvedeni u hitnu.
Najava: Išita se izlečila i sada je dobro. Ona vidi da je Ramanovo stanje kritično, zabrine se i pita šta se desilo, kakve su mu to komplikacije bile. Ona plače kad ga vidi. Hoće li Raman preživeti?!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site