Yeh Hai Mohabbatein - 6. 8. 2018. - Parmit otruje Ananju, Ragavovu ćerku, i zli plan mu uspeva!

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 6. 8. 2018. – Parmit otruje Ananju, Ragavovu ćerku, i zli plan mu uspeva!

By  | 

Parmit ponovo glumi: ,,Dobro. Ako ste sve ovo znali i pratili nas, zašto niste pozvali policiju onda? Ramane, ova vaša drama neće raditi sada preda mnom!”

Simi se brine, uzima ključeve kola i vozi. Parmit uperi pištolj u Ramana i Išitu, a zatim sedne na stepenik i viče: ,,Simi! Da li si otišla, dušo? Sim…” On shvata da je ona otišla, počne da se smeje zlobno i pokazuje svoje pravo lice pred Ramanom i Išitom: ,,Moja voljena ženica, Simi je otišla. Ide ka bolnici, ali neće stići tako lako. Kola će se ubrzo zaustaviti – sve sam spremio, namerno sam istrošio gorivo skoro skroz. I ova Ananja će umreti, a Simi će vas dvoje još više mrzeti. Misliće da ste otrovali Ananju i onda ste gotovi!” Raman i Išita su u šoku i kažu mu da ne koristi ovu devojčicu i da joj ne naudi. Parmit počne da se smeje zlobno, ustaje i govori: ,,Simi je takva emotivna budala i počela je da voli ovu devojčicu. Devojčica liči na njenu ćerku i zove se kao ona, pa zato ona vidi svoju Ananju u njoj. Simi će misliti sa ste vi ubili Ananju ponovo, a ja ću čuvati tajnu da sam je ja otrovao i smislio sve ovo. Ovog puta će Raman i Išita ići u zatvor zajedno… na duže staze!” U kolima, Simi vozi i teši ovu malu da će sve biti dobro. Priseća se kako joj je ćerka (Ananja) umrla i plače. Kola se iznenada zaustave. Simi primeti da goriva nema više i pita se kako to, šta je ovo bilo. Ona izlazi iz kola i traži pomoć od prolaznika, ali niko ne dolazi. Ona plače i moli se za pomoć… Onamo, Parmit kaže da se auto sigurno već završio. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *