Yeh Hai Mohabbatein - 6. 8. 2018. - Parmit otruje Ananju, Ragavovu ćerku, i zli plan mu uspeva!

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 6. 8. 2018. – Parmit otruje Ananju, Ragavovu ćerku, i zli plan mu uspeva!

By  | 

Raman mu preti da će ga razotkriti i da će ga Simi zamrzeti čim sazna istinu o njemu.

Parmit kaže da Simi to nikada neće znati i naziva ga bespomoćnim. Raman ga udari i baci na pod pištolj. Oni se guraju i tuku. Oni padaju na pod, Parmit gurne Ramana i pokušava da dokači pištolj. Raman ga udari, zagazi mu na ruku i baci pištolj. Parmit vrišti i zatvara oči. Išita kaže Ramanu da stane i da požuri da nađu tu devojku i da je spasu, Parmit se sigurno onesvestio. Raman uzima metak i baci pištolj. Oni odu. Parmit ustane i zove nekoga. Želi da prevari Ramana. Išita i Raman se nadaju da je devojčica dobro i da će je odvesti u bolnicu brzo.

– Sutra uveče: Išita kaže da će devojčica umreti ako joj ne izbace otrov iz stomaka brzo. Parmit laže inspektora i sve okreće protiv Ramana. Raman viče na njega i kaže da Parmit laže. Inspektor otvara gepek Ramanovih kola i vidi tu Ragavovu ženu zavezanu. Raman je zapanjen, a Parmit se smeška zlobno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kraj epizode.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *