Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 76. do 80. epizode – Siddhant razotkrije Sudhanshua!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 76. do 80. epizode – Siddhant razotkrije Sudhanshua!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 76. do 80. epizode – Siddhant razotkrije Sudhanshua!

76: Posle haosa između KK-a i Neete, Anu odluči da svrati kod Siddhanta da jedu zajedno, ali joj se i porodica pridruži. Svi uživaju u mirnim zajedničkim trenucima. Sa druge strane, KK preduzima novi korak u svom poslovnom poduhvatu.

77: Nakon što Siddhant iznese istinu o Sudhanshuu i da KK-u njegove slike, KK ga izbaci iz kuće (Sudhanshua). Videvši kako joj otac odlazi uplakan iz kuće, Riddhi se uznemiri i traži od Srikanta da se suprotstavi KK-u što dovodi do toga Srikant napusti KK-ovu industriju.

78: Siddhant zatiče Anu kako plače i jadikuje zbog svojih problema. U KK-ovoj porodici nastane novi nesporazum i stvori se podela. Siddhant se rasplače jer ga progone očeva smrt i Anuina zainteresovanost za novu ljubav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


79: Siddhant je slomljen jer pomaže Vedantu da impresionira Anu, dok je Anu ljuta zbog Siddhantovog ponašanja prema njoj. KK-ova porodica je u potpunom haosu. Sudhanshu pokušava da sazna ko ga je razotkrio.

80: Dok je u Sudhanshuovoj kući, Siddhant primeti da Anu pokušava da ubedi Riddhi da se vrati kući. On suptilno izmanipuliše Riddhi da se ne vrati kući. Ali, Anu ima ideju kako da vrati Riddhi kući.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *